TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

Your browser doesn't support HTML5 video.

Hybridipolttojärjestelmät erityyppisiin tulisijoihin

Tee tulisijastasi hybridi

Hybriditulisijassa voit polttaa polttopuuta, pellettiä, brikettiä, haketta ja puuhiiltä puhtaasti ja äänettömästi, sillä Tulipiippu-pyrolyysi toimii ilman sähköä tai puhallusta.

Tulipiippu-hybridipolttojärjestelmän voi asentaa uuteen tai jälkiasentaa moneen vanhaan tulisijaan, mutta kaikkiin tulisijamalleihin se ei ole mahdollista. Hybriditulisijan tekemiseen tarvitset pätevän takkamuurarin.

Hybridipolttojärjestelmä asennetaan kinnteästi tulisijaan

Klapi, pelletti ja muu kuiva biomassa palaa kaiken energian hyödyntäen Tulipiippu-hybridipolttojärjestelmässä.

Hybridipolton perusta on patentoitu arina, joka säätyy polttoaineen mukaan. Arinan päällä toimii tulisijasta riippuen joko bioLoimu-lieriöpoltto tai bioSydän-säiliöpoltto. Molemmat ovat patentoituja polttomenetelmiä. Niitä käytetään myös pellettitulissamme, jotka ovat helposti käsiteltäviä, biomassan panospolttoon suunniteltuja erillislaitteita. Palaminen on savutonta alusta loppuun saakka. Polttoaineesta jää vain hitunen valkoista tuhkaa, eli palamattomat mineraalit ja hivenaineet.

Tulisijaan kiinteästi asennettavia hybridipolttojärjestelmiä toimitetaan takkamuurareille vähittäiserissä sekä tulisijavalmistajille suurerissä. Hybridipolttojärjestelmän toimitus kuluttajalle edellyttää takkamuuraria uuden takan tekemiseen tai vanhan saneeraukseen. Muita kuin vakiokoon hybridipolttojärjestelmiä voidaan toimittaa suurerissä tilauksesta.

Kiinnostuitko? - Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti osoitteella hybriditulisija@tulipiippu.com ja selvitettän yhdessä hybriditulisijahankkeesi toteutusta.

e-mail @ phone address Facebook Twitter Instagram Finnish English USA