TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

Takuu & huolto

Kesto- ja huoltolupaus

Teemme jokaisen Tulipiipun kestämään ajan hammasta. Valmistamme ne korkealuokkaisista materiaaleista ja takaamme työn laadun ammattiylpeydellä.

Lupaamme huoltaa Tulipiippusi kuin se olisi omamme, sinulle kohtuullisin kustannuksin - aina. Vastineeksi pyydämme vain, että käytät ja hoidat Tulipiippuasi ohjeidemme mukaan.

Kulutus- ja varaosat

Tulipiippu-polttimen arina on kulutusosa, jolla voi normaalisti polttaa tonnin-pari pellettiä ennen kuin se on vaihtokuntoinen. Varmista kulutusosien ja koko polttimen mahdollisimman pitkä ikä seuraamalla ohjeitamme. Arinan lisäksi kulutusosia ovat bioSydän-sarjan polttimissa tuliputki ja ilmaputki jonkin verran pidemmällä vaihtovälillä.

Kulutusosia ja muitakin varaosia saat valtuutuilta Tulipiippu-jälleenmyyjiltä. Vaihtoehtoisesti voit tilata tarvitsemasi osat edullisesti suoraan meiltä. Toimitamme osat osoitteellasi yleisimpien pakettipalveluiden kautta. Halutessasi voit myös sopia kanssamme noudosta suoraan varastoltamme Orivedeltä, missä sijaitsee myös myyntinäyttelymme ja voit tutustua tuotteisiimme tarkemmin. Löydät meidät helposti läheltä Tampere-Jyväskylä (9 / E63) ja Orivesi-Mänttä (66 / 58) teiden risteystä, Nesteen huoltoaseman vierestä.

3v Tulipiippu-takuu

Vastaamme kaikista mahdollisista valmistus- ja/tai materiaalivirheistä aiheutuvista vioista Tulipiippu-tuotteessasi kolmen vuoden ajan.

Takuun ulkopuolelle rajaamme muussa kuin Tulipiippu-tuotteessa ilmenevät suorat ja välilliset viat, vauriot ja vahingot sekä Tulipiippu-tuotteessa ilmenevät suorat ja välilliset viat, vauriot ja vahingot jotka johtuvat:

  • normaalista kulumisesta
  • käyttö- ja hoito-ohjeiden laiminlyönnistä
  • onnettomuudesta, luonnonilmiöstä tai huolimattomuudesta
    • (kysy korvausta vakuutusyhtiöstäsi)

Huolimattomasta säilytyksestä tai puutteellisesta puhtaanapidosta saattaa seurata erilaisia metalliosien vaurioita. Esimerkiksi tuhkan ja kosteuden yhteisvaikutus on metalliosia syövyttävä. Hoida ja säilytä Tulipiippusi ohjeidemme mukaan välttääksesi tällaiset takuumme piiriin kuulumattomat syöpymät.

Huolimattomasta käsittelystä tai käytöstä voi aiheutua erilaisia muodonmuutoksia tai paikallisia värimuutoksia. Vältä takuumme piiriin kuulumattomat muutokset käyttämällä poltinta oikein tulisijassa, sekä käyttämällä sopivaa polttoainetta ja oikeanlaista sytytystapaa.

Takuumme on voimassa kaikille yksityiskäytössä olleille Tulipiippu-tuotteille Suomessa. Ulkomailla ei ole toistaiseksi saatavilla huoltopalvelua. Huoltositoumuksemme kattaa siitä huolimatta myös ulkomaille viedyt ja ammatti- tai yrityskäytössä olleet Tulipiiput, kunhan ne toimitetaan Suomen huoltopisteeseemme huollettavaksi.

Takuuoikeus ja -asiat

Voit asioida meillä ilman takuutodistusta kun olet ostanut Tulipiippusi verkkokaupastamme. Oikeutesi takuuseen kirjautuu automaattisesti toimitusta varten antamillasi tiedoilla.

Tulipiippusi myyjä selvittää takuun piiriin kuuluvat asiat aina yhdessä sinun kanssasi.

Jos joskus raaskit luovuttaa Tulipiippusi uudelle omistajalle, siirtyy takuumme sen mukana, edellyttäen että omistajanvaihdoksesta ilmoitetaan myyjälle.

e-mail @ phone address Facebook Twitter Instagram Finnish English USA