TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

bioLoimu 10 kWh

  • Terassille, pihatuleksi ja luontoretkelle
  • Kesäkeittiöön, grilliin ja loimutukseen
  • kamiinaan, avotakkaan ja pystyuuniin

Lämmitä puhtaasti ja tehokkasti pelletillä aina - tai kun klapi loppuu

Siististi, vaivattomasti, edullisesti ja terveellisesti

TULIPIIPPU ® bioLoimun valkea ylhäältä kuvattuna

bioLoimu 10 kWh on pyöreä pellettipoltin, joka on suunniteltu kamiinan, avotakan, kakluunin ja pönttöuunin (vanhanajan pystyuunin) lämmittämiseen sekä ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Saat 10 kWh polttimen täyteen puupellettiä noin puolen euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä. bioLoimu 10 kWh polttimelle riittää vain 15 cm tulipesän syvyydeksi ja suuluukun leveydeksi. Syvyyden ja leveyden riittävyys on kuitenkin hyvä varmistaa omasta takasta. Varmista myös että suuluukku on korkeampi kuin 20cm. Mitoiltaan joka suunnassa yli 20 cm tulisijoihin sopii bioLoimu 17 kWh poltin.

10 kWh bioLoimu 10 kWh polttimen puupellettikapasiteetti
bioLoimu 10 kWh polttimen mitat
  • 10 kWh nettolämpö 2,1 kg:lla puupellettiä
  • Korkeus max 37,5 cm polton alussa
  • Ruostumatonta terästä - omapaino 1,3 kg
  • Huoltovapaa - kestää vesipesun

Noin tunnin paloaikaa voit säädellä sen mukaan, kuinka paljon laitat pellettiä. Muista, että et voi lisätä pellettiä kesken palon tai hiipumisen, vaan vasta tuhkien tyhjennyksen jälkeen. Palaminen on täydellistä loppuun asti. Puupelletistä jää vajaan ruokalusikallisen verran valkoista tuhkaa, joka koostuu palamattomista mineraaleista ja hivenaineista.

Ulkokäyttö

Hillityn klassisesti muotoiltu TULIPIIPPU ® patiolämmitin & ulkotuli rakentuu bioLoimu 10 kWh panospolttimen ympärille. Kevät- ja syyspäivien kelmeys muuttuu miellyttäväksi lämmöksi samalla kun vartaan päässä kypsyy välipalaa.

Toivota vieraat tervetulleiksi sisääntulon molemmin puolin palavilla kauniilla ulkotulilla. TULIPIIPPU ®-polttimet tuottavat lämpimän ja tyylikkään, savuttoman ja terveellisen ulkotulen.

TULIPIIPPU ® bioLoimu muurinpohjapannun alla

Pienen ja kevyen bioLoimu 10 kWh:n voit ottaa mukaasi myös vapaa-ajan viettoon, missä ikinä tulta ja tunnelmaa tarvitsetkin. Nauti tulen lämmöstä ja loimusta savun häiritsemättä ja terveyden kärsimättä. Voit nauttia myös luonnonäänistä rauhassa, sillä pelletti palaa TULIPIIPPU ®-polttimissa äänettömästi. Vietä kesäillat vaikkapa laiturin päässä savuttoman ja hiljaisen, mutta lämpimän ja eloisan tulen seurassa.

bioLoimu 10 kWh panospoltin sopii erinomaisesti eräkäyttöön. Poltin on mukava kantaa, sillä sen omapaino on vain kilon verran ja täyteen ladattunakin vain kolme kiloa. Tehoa riittää ruuanlaiton lisäksi lämmittelyyn, toisin kuin kaasupolttimilla. Käyttö on sallittu myös metsäpalovaaran aikana, sillä kyseessä ei ole avotuli. Muista kuitenkin laittaa poltin palamattomalle alustalle ja tyhjentää se vielä kytevästä hiilloksesta ennen kuin jatkat matkaa. Tuulisissa oloissa on syytä etsiä sopivan suojaisa paikka, esimerkiksi ison kiven takaa tuulen alta. Vaihtoehtoisesti voi käyttää kokoontaitettavaa tuulensuojaa, kuten kaasupolttimienkin kanssa.

@