TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

bioLoimu 17 kWh

  • Kamiinaan, avotakkaan, kakluuniin ja pönttöuuniin
  • Kesäkeittiöön, grilliin ja loimutukseen
  • Pihatuleksi, juhlaan ja luontoretkelle

Lämmitä puhtaasti ja tehokkasti pelletillä aina - tai kun klapi loppuu

Siististi, vaivattomasti, edullisesti ja terveellisesti

TULIPIIPPU ® bioLoimu valkea ylhäältä kuvattuna

bioLoimu 17 kWh on pyöreä pellettipoltin, joka on suunniteltu kamiinan, avotakan, kakluunin ja pönttöuunin (vanhanajan pystyuunin) lämmittämiseen sekä ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Saat 17 kWh polttimen täyteen puupellettiä alle yhden euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä. Takkojen tulipesät ovat useimmiten riittävän syviä (min 20 cm) bioLoimu 17 kWh poltinta varten. Syvyyden riittävyys on kuitenkin hyvä varmistaa omasta takasta. Varmista myös että suuluukku on leveämpi ja korkeampi kuin 20 cm. Tulisijat, joihin bioLoimu 17 kWh poltin ei mahdu, lämpiävät parhaiten bioLoimu 10 kWh polttimella. Reilusti suurempiin takkoihin sopii puolestaan bioSydän 33 kWh poltin.

17 kWh bioLoimu 17 kWh polttimen puupellettikapasiteetti
bioLoimu 17 kWh polttimen mitat
  • 17 kWh nettolämpö 3,7 kg:lla puupellettiä
  • Korkeus max 37,5 cm polton alussa
  • Ruostumatonta terästä - omapaino 1,9 kg
  • Huoltovapaa - kestää vesipesun

Noin tunnin paloaikaa voit säädellä sen mukaan, kuinka paljon laitat pellettiä. Muista, että et voi lisätä pellettiä kesken palon tai hiipumisen, vaan vasta tuhkien tyhjennyksen jälkeen. Palaminen on täydellistä loppuun asti. Puupelletistä jää vain ruokalusikallisen verran valkoista tuhkaa, joka koostuu palamattomista mineraaleista ja hivenaineista.

Ulkokäyttö

TULIPIIPPU ® bioLoimu 17 kWh Ulkotakka & grilli

bioLoimu 17 kWh sykkii vinkeästi muotoillun TULIPIIPPU ® ulkotakan & grillin sydämenä. Terassi-illallinen tulen lämmössä ja loimussa täydentää viilenevän kesäillan. Kevät- ja syyspäivien kelmeys muuttuu miellyttäväksi lämmöksi samalla kun ruoka kypsyy pariloilla.

Toivota vieraat tervetulleiksi sisääntulon molemmin puolin palavilla komeilla ulkotulilla. TULIPIIPPU ®-polttimet tuottavat lämpimän ja tyylikkään, savuttoman ja terveellisen ulkotulen.

TULIPIIPPU ® bioLoimu muurinpohjapannun alla

Marjaämpäriä pienemmän bioLoimu 17 kWh:n voit ottaa mukaasi myös vapaa-ajan viettoon, missä ikinä tulta ja tunnelmaa tarvitsetkin. Nauti tulen lämmöstä ja loimusta savun häiritsemättä ja terveyden kärsimättä. Voit nauttia myös luonnonäänistä rauhassa, sillä pelletti palaa TULIPIIPPU ®-polttimissa äänettömästi. Vietä kesäillat vaikkapa laiturin päässä savuttoman ja hiljaisen, mutta lämpimän ja eloisan tulen seurassa.

@