TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

bioSydän 33 kWh

  • Pieneen tai keskisuureen varaavaan takkaan
  • Ulkojuhlan tai tapahtuman keskipisteeksi
  • Leirille ja loimutukseen

Lämmitä puhtaasti ja tehokkasti pelletillä aina - tai kun klapi loppuu

Siististi, vaivattomasti, edullisesti ja terveellisesti

TULIPIIPPU ® bioSydän 33 kWh sytytys takassa

bioSydän 33 kWh on kahdeksankulmainen pellettipoltin, joka on suunniteltu pienten ja keskisuurten varaavien takkojen lämmittämiseen sekä ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Saat 33 kWh polttimen täyteen puupellettiä alle kahden euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä. Varaavien takkojen tulipesät ovat useimmiten riittävän syviä (min 25,5 cm) bioSydän 33kWh poltinta varten. Syvyyden riittävyys on kuitenkin hyvä varmistaa omasta takasta. Varmista myös että suuluukku on leveämpi kuin 24,5 cm ja korkeampi kuin 30,5 cm. Takat, joihin bioSydän 33 kWh poltin ei mahdu, lämpiävät parhaiten bioLoimu 17 kWh polttimella. Reilusti suurempiin takkoihin sopii puolestaan bioSydän 54 kWh poltin.

33 kWh bioLoimu 33 kWh polttimen puupellettikapasiteetti
bioLoimu 33 kWh polttimen mitat
  • 33 kWh nettolämpö 7,0 kg:lla puupellettiä
  • Ruostumatonta terästä - omapaino 4,5 kg
  • Huoltovapaa - kestää vesipesun

Noin kahden tunnin paloaikaa voit säädellä sen mukaan, kuinka paljon laitat pellettiä. Muista, että et voi lisätä pellettiä kesken palon tai hiipumisen, vaan vasta tuhkien tyhjennyksen jälkeen. Palaminen on täydellistä loppuun asti. Puupelletistä jää vain parin ruokalusikallisen verran valkoista tuhkaa, joka koostuu palamattomista mineraaleista ja hivenaineista.

Ulkokäyttö

Toivota vieraat tervetulleiksi sisääntulon molemmin puolin palavilla näyttävillä ulkotulilla. TULIPIIPPU ®-polttimet tuottavat lämpimän ja tyylikkään, savuttoman ja terveellisen ulkotulen. bioSydän-polttimiin on saatavilla liekinmuokkain, joka tuottaa metson pyrstön kaltaisen liekkikuvion. Nauti tulen lämöstä ja loimusta savun häiritsemättä ja terveyden kärsimättä. Voit nauttia myös luonnonäänistä rauhassa, sillä pelletti palaa TULIPIIPPU ®-polttimissa äänettömästi. Vietä kesäillat vaikkapa laiturin päässä savuttoman ja hiljaisen, mutta lämpimän ja eloisan tulen seurassa.

@