TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

bioSydän 54 kWh

  • Suureen varaavaan takkaan ja sydänmuurin yhteyteen
  • Ulkojuhlan tai tapahtuman keskipisteeksi
  • Leirille ja loimutukseen

Lämmitä puhtaasti ja tehokkasti pelletillä aina - tai kun klapi loppuu

Siististi, vaivattomasti, edullisesti ja terveellisesti

TULIPIIPPU ® bioSydän 33 kWh sytytys takassa

bioSydän 54 kWh on kahdeksankulmainen pellettipoltin, joka on suunniteltu suurten varaavien takkojen ja massiivisen sydänmuurin yhteydessä olevien takkojen (massa yli 2000kg) lämmittämiseen sekä ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Saat 54 kWh polttimen täyteen puupellettiä noin kolmen euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä. Suurten varaavien takkojen tulipesät ovat useimmiten riittävän syviä (min 30,5 cm) bioSydän 54 kWh poltinta varten. Syvyyden riittävyys on kuitenkin hyvä varmistaa omasta takasta. Varmista myös että suuluukku on leveämpi kuin 29 cm ja korkeampi kuin 33,5 cm. Takat, joihin bioSydän 54 kWh poltin ei mahdu, lämpiävät parhaiten bioSydän 33 kWh polttimella.

54 kWh bioLoimu 54 kWh polttimen puupellettikapasiteetti
bioLoimu 54 kWh polttimen mitat
  • 54 kWh nettolämpö 11,7 kg:lla puupellettiä
  • Ruostumatonta terästä - omapaino 6,2 kg
  • Huoltovapaa - kestää vesipesun

Noin kahden tunnin paloaikaa voit säädellä sen mukaan, kuinka paljon laitat pellettiä. Muista, että et voi lisätä pellettiä kesken palon tai hiipumisen, vaan vasta tuhkien tyhjennyksen jälkeen. Palaminen on täydellistä loppuun asti. Puupelletistä jää vain muutaman ruokalusikallisen verran valkoista tuhkaa, joka koostuu palamattomista mineraaleista ja hivenaineista.

Ulkokäyttö

Toivota vieraat tervetulleiksi sisääntulon molemmin puolin palavilla upeilla ulkotulilla. TULIPIIPPU ®-polttimet tuottavat lämpimän ja tyylikkään, savuttoman ja terveellisen ulkotulen. bioSydän-polttimiin on saatavilla liekinmuokkain, joka tuottaa metson pyrstön kaltaisen liekkikuvion. Nauti tulen lämmöstä ja loimusta savun häiritsemättä ja terveyden kärsimättä. Voit nauttia myös luonnonäänistä rauhassa, sillä pelletti palaa TULIPIIPPU ®-polttimissa äänettömästi. Vietä kesäillat vaikkapa laiturin päässä savuttoman ja hiljaisen, mutta lämpimän ja eloisan tulen seurassa.

@