TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

bioSydän 33 kWh

SIEVO TULI MONEEN KÄYTTÖÖN

 • pieneen tai keskisuureen varaavaan takkaan
 • ulkojuhlan tai tapahtuman keskipisteeksi
 • leirille ja loimutukseen

Käytä tulisijaasi useammalla polttoaineella ja siivoa vähemmän

Tämä kannettava pellettituli

 • lämmittää kotisi, kuistisi ja patiosi
 • lämmittää leirin ja kypsentää ruuan
 • loimuaa juhlien ja tapahtumien sydämenä

Saat 33 kWh polttimen täyteen puupellettiä alle kahden euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä.

Savuttoman tulen lämpö ja loimu

Kokeile ja hämmästyt kuinka poikkeuksellinen bioSydän-poltin on. Esimerkiksi grillihiili palaa tasaisella ja pehmeällä hehkulla tuottaen erittäin vähän tuhkaa - yksinkertaisesti loistava valinta terveelliseen grillaukseen. Vaihtoehtoiset polttoaineet savuttomalle bioSydän-polttimelle sisältävät erilaiset

 • pelletit ja biohiilet
 • grillihiilet ja briketit
 • hakkeet

kuten vehnän- ja maissin olkipelletit ja rypsin olki- ja kuoripelletit.

Lämmitä puhtaasti ja tehokkaasti pelletillä aina - tai kun klapi loppuu

Siististi, vaivattomasti, edullisesti ja terveellisesti

bioSydän 33 kWh on kahdeksankulmainen pellettituli, joka on suunniteltu pienten ja keskisuurten varaavien takkojen lämmittämiseen sekä ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Saat 33 kWh polttimen täyteen puupellettiä alle kahden euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä. Varaavien takkojen tulipesät ovat useimmiten riittävän syviä (min 25,5 cm) bioSydän 33kWh poltinta varten. Syvyyden riittävyys on kuitenkin hyvä varmistaa omasta takasta. Varmista myös että suuluukku on leveämpi kuin 24,5 cm ja korkeampi kuin 30,5 cm. Takat, joihin bioSydän 33 kWh poltin ei mahdu, lämpiävät parhaiten bioLoimu 17 kWh polttimella. Reilusti suurempiin takkoihin sopii puolestaan bioSydän 54 kWh poltin.

 • NAPAUTA
 • NAPAUTA
 • 33 kWh nettolämpö 7,0 kg:lla puupellettiä
 • Ruostumatonta terästä - omapaino 4,5 kg
 • Huoltovapaa - kestää vesipesun

Noin kahden tunnin paloaikaa voit säädellä sen mukaan, kuinka paljon laitat pellettiä. Muista, että et voi lisätä pellettiä kesken palon tai hiipumisen, vaan vasta tuhkien tyhjennyksen jälkeen. Palaminen on täydellistä loppuun asti. Puupelletistä jää vain parin ruokalusikallisen verran valkoista tuhkaa, joka koostuu palamattomista mineraaleista ja hivenaineista.

Ulkokäyttö

Toivota vieraat tervetulleiksi sisääntulon molemmin puolin palavilla näyttävillä pihatulilla. Tulipiippu-polttimet tuottavat lämpimän ja tyylikkään, savuttoman ja terveellisen ulkotulen. bioSydän-polttimiin on saatavilla liekinmuokkain, joka tuottaa metson pyrstön kaltaisen liekkikuvion.

Tehokkaan bioSydän 33 kWh:n voit ottaa mukaasi myös vapaa-ajan viettoon, missä ikinä lämpöä, tulta ja tunnelmaa tarvitsetkin. Nauti tulen lämöstä ja loimusta savun häiritsemättä ja terveyden kärsimättä. Voit nauttia myös luonnonäänistä rauhassa, sillä pelletti palaa Tulipiippu-polttimissa äänettömästi. Vietä kesäillat vaikkapa laiturin päässä savuttoman ja hiljaisen, mutta lämpimän ja eloisan tulen seurassa.

bioSydän 33 kWh pellettituli toimii erinomaisesti savuttomana ja terveellisenä leiritulena ja ulkolämmittimenä. Poltinta voidaan kantaa mukavasti kohtuullisia matkoja sillä sen oma paino on vain noin neljä kiloa ja kokonaispaino täyteen puupellettiä ladattuna noin yksitoista kiloa. Teho riittää hyvin lähiympäristön lämmitykseen ja ruuanlaittoon, niinkuin suurella uunilla. Käyttö on sallittu myös metsäpalovaaran aikana, sillä kyseessä ei ole avotuli. Muista kuitenkin laittaa poltin palamattomalle alustalle ja tyhjentää se vielä kytevästä hiilloksesta ennen kuin jatkat matkaa. Tuulisissa oloissa on syytä etsiä sopivan suojaisa paikka, esimerkiksi ison kiven takaa tuulen alta, tai käyttää vastaavaa tuulensuojaa.

e-mail @ phone address Facebook Twitter Instagram Finnish English USA