TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

bioSydän 54 kWh

SIEVO TULI MONEEN KÄYTTÖÖN

 • suureen varaavaan takkaan ja sydänmuurin yhteyteen
 • ulkojuhlan tai tapahtuman keskipisteeksi
 • leirille ja loimutukseen

Käytä tulisijaasi useammalla polttoaineella ja siivoa vähemmän

Tämä kannettava pellettituli

 • lämmittää kotisi, kuistisi ja patiosi
 • lämmittää leirin ja kypsentää ruuan
 • loimuaa juhlien ja tapahtumien sydämenä

Saat 54 kWh polttimen täyteen puupellettiä noin kolmen euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä.

Savuttoman tulen lämpö ja loimu

Kokeile ja hämmästyt kuinka poikkeuksellinen bioSydän-poltin on. Esimerkiksi grillihiili palaa tasaisella ja pehmeällä hehkulla tuottaen erittäin vähän tuhkaa - yksinkertaisesti loistava valinta terveelliseen grillaukseen. Vaihtoehtoiset polttoaineet savuttomalle bioSydän-polttimelle sisältävät erilaiset

 • pelletit ja biohiilet
 • grillihiilet ja briketit
 • hakkeet

kuten vehnän- ja maissin olkipelletit ja rypsin olki- ja kuoripelletit.

Lämmitä puhtaasti ja tehokkaasti pelletillä aina - tai kun klapi loppuu

Siististi, vaivattomasti, edullisesti ja terveellisesti

bioSydän 54 kWh on kahdeksankulmainen pellettituli, joka on suunniteltu suurten varaavien takkojen ja massiivisen sydänmuurin yhteydessä olevien takkojen (massa yli 2000kg) lämmittämiseen sekä ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Saat 54 kWh polttimen täyteen puupellettiä noin kolmen euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä. Suurten varaavien takkojen tulipesät ovat useimmiten riittävän syviä (min 30,5 cm) bioSydän 54 kWh poltinta varten. Syvyyden riittävyys on kuitenkin hyvä varmistaa omasta takasta. Varmista myös että suuluukku on leveämpi kuin 29 cm ja korkeampi kuin 33,5 cm. Takat, joihin bioSydän 54 kWh poltin ei mahdu, lämpiävät parhaiten bioSydän 33 kWh polttimella.

 • NAPAUTA
 • NAPAUTA
 • 54 kWh nettolämpö 11,7 kg:lla puupellettiä
 • Ruostumatonta terästä - omapaino 6,2 kg
 • Huoltovapaa - kestää vesipesun

Noin kahden tunnin paloaikaa voit säädellä sen mukaan, kuinka paljon laitat pellettiä. Muista, että et voi lisätä pellettiä kesken palon tai hiipumisen, vaan vasta tuhkien tyhjennyksen jälkeen. Palaminen on täydellistä loppuun asti. Puupelletistä jää vain muutaman ruokalusikallisen verran valkoista tuhkaa, joka koostuu palamattomista mineraaleista ja hivenaineista.

Ulkokäyttö

Toivota vieraat tervetulleiksi sisääntulon molemmin puolin palavilla upeilla pihatulilla. Tulipiippu-polttimet tuottavat lämpimän ja tyylikkään, savuttoman ja terveellisen ulkotulen. bioSydän-polttimiin on saatavilla liekinmuokkain, joka tuottaa metson pyrstön kaltaisen liekkikuvion.

Erittäin tehokkaan bioSydän 54 kWh:n voit ottaa mukaasi myös vapaa-ajan viettoon, missä ikinä lämpöä, tulta ja tunnelmaa tarvitsetkin. Nauti tulen lämmöstä ja loimusta savun häiritsemättä ja terveyden kärsimättä. Voit nauttia myös luonnonäänistä rauhassa, sillä pelletti palaa Tulipiippu-polttimissa äänettömästi. Vietä kesäillat vaikkapa laiturin päässä savuttoman ja hiljaisen, mutta lämpimän ja eloisan tulen seurassa.

bioSydän 54 kWh pellettituli toimii erinomaisesti savuttomana ja terveellisenä, isona leiritulena ja korkeatehoisena ulkolämmittimenä. Poltinta voidaan kantaa mukavasti kohtuullisia matkoja sillä sen oma paino on vain noin kuusi kiloa ja kokonaispaino täyteen puupellettiä ladattuna noin seitsemäntoista kiloa. Niinkuin suurella uunilla, teho riittää hyvin lähiympäristön lämmitykseen ja ruuanlaittoon isommissakin istujaisissa. Käyttö on sallittu myös metsäpalovaaran aikana, sillä kyseessä ei ole avotuli. Muista kuitenkin laittaa poltin palamattomalle alustalle ja tyhjentää se vielä kytevästä hiilloksesta ennen kuin jatkat matkaa. Tuulisissa oloissa on syytä etsiä sopivan suojaisa paikka, esimerkiksi ison kiven takaa tuulen alta, tai käyttää vastaavaa tuulensuojaa.

e-mail @ phone address Facebook Twitter Instagram Finnish English USA