TULIPIIPPU ® TULTA ILMAN SAVUA

Kätevästi säätyvä grilliritilä on kotoLoimu 10 kWh ulkotakan oiva lisävaruste.

Savuton ulkotakka

tunnelmallinen lämmitin patiolle ja terassille, vaikuttava pihatuli ajotien varteen

kotoLoimu 10 kWh on tunnelmallinen ja lämmin ulkotakka terassille tai patiolle ja vaikuttava pihatuli vaikka ajotietä valaisemaan. Se on tehty korkealuokkaisesta ruostumatomasta teräksestä. Ulkopinta on viimeistelty kauniisti harjaamalla ja se himmentää kirkkaita auringon heijastuksia sopivasti. kotoLoimu 10 kWh on tuulisuojattu niin, että se pitää takkatulen savuttomana kevyessä tuulessakin.

kotoLoimu 10 kWh:n mukana tulee kannettava pellettituli, bioLoimu 10 kWh, jota voit käyttää myös muissa tulisijoissasi. bioLoimu 10 kWh on siisti poltin, jonka kanssa vähennät niin sisä- kuin ulkotilojenkin siivoustarvetta ratkaisevasti, samalla kun se:

  • lämmittää kotisi, kuistisi ja patiosi
  • kypsentää ruuan ja pitää sinut lämpimänä
  • valaisee puutarhasi ja pihatiesi

Saat 10 kWh polttimen täyteen puupellettiä noin puolen euron hinnalla tavarataloista, rautakaupoista ja marketeista kautta maan - kätevästi 15-20kg piensäkeissä.

Savuttoman tulen lämpö ja loimu

Kokeile ja hämmästyt kuinka poikkeuksellinen bioLoimu-poltin on. Esimerkiksi grillihiili palaa tasaisella ja pehmeällä hehkulla tuottaen erittäin vähän tuhkaa - yksinkertaisesti loistava valinta terveelliseen grillaukseen. Vaihtoehtoiset polttoaineet savuttomalle bioLoimu-polttimelle sisältävät erilaiset

  • pelletit ja biohiilet
  • grillihiilet ja briketit
  • hakkeet
e-mail @ phone address Facebook Twitter Instagram Finnish English USA